IZDELAVA LOGOTIPOV IN GRAFIČNO OBLIKOVANJE

pakirnica-tims-d.o.o.-logo-1a

LOGOTIPI

Logotip, logo, znak, simbol …Termini, ki označujejo ZAŠČITNI ZNAK PODJETJA. Logotip je glavni prepoznavni znak, okrog katerega se vrti celotna zgodba vizuelne podobe vašega podjetja, dejavnosti ali blagovne znamke. Je glavni element celostne grafične podobe, saj se pojavlja na poslovnih tiskovinah kot so vizitke, dopisi, računi, poslovne mape. Prisoten je v oglaševanju, na stavbah, plakatih, v publicističnih vsebinah. Dober znak močno vpliva na večjo prepoznavnost vašega podjetja in s tem veča vašo tržno vrednost. Izdelava logotipa je zato pomemben del vaše dejavnosti, saj tako sporočate kdo ste in kaj predstavljate.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Zagotovite si prepoznavnost s pomočjo unikatnih oglaševalskih sporočil.

Priskrbimo vam vrhunsko kvaliteto oblikovanja in tiska, ki vam bo uspešno pridobilo nove stranke ter vam tako omogočilo večjo prepoznavnost na trgu. Pomagamo in svetujemo vam lahko pri celotnemu poteku grafičnega oblikovanja ter pri odločitvi glede vrste papirja za tisk ter posebnih vrst tiska. Predlagamo vam lahko najboljšo izvedbo, končna odločitev pa je vseeno vaša.

Potrebujete tudi fotografije za vašo promocijsko gradivo? Ponujamo vam fotografiranje ali pa licenčni zakup ustreznih fotografij – vse na enem mestu. Vaše promocijsko gradivo vam predstavimo s 3D prostorskimi predogledi za kar se da realistično predstavitev pred pošiljanjem v tisk.

povpraševanje